PENJADA DE NOMS-FESTES DEL POBLE

Benvolguts padrins i padrines,

En motiu de les festes del poble La Salzadella (segon cap de setmana de febrer), “Apadrina un cirerer” a continuació exposa una proposta, que entre altres coses, inclourà la penjada del nom en el cirerer o cirerers que cada un de vosaltres ha apadrinat. 
La següent proposta pot ésser modificada segons la acollida que tingui i pot ser totalment versàtil segons requisits o interessos dels padrins:
Cap de setmana del 11-12 de febrer
- Dissabte dia 11:
Arribada i acollida dels padrins.
Tarda: Vaca confitera. Activitat adaptada per als més petits i no tant petits que vulguin gaudir d’una tradició com aquesta.
Vespre-nit: Bou embolat. Festeig tradicional al País Valencià en el qual, de nit, es provoca un bou col·locant dues boles de quitrà encès a les banyes d’un bou. No se'n coneixen realment els orígens, però —juntament amb altres celebracions taurines en les quals no es mata l'animal— podria tenir l'origen en la civilització minoica.
Nit: sopar de “germanor” amb tots els padrins.
Dormir: existeix a Sant Mateu (5 km de Salzadella), un hotel de bona qualitat-preu que disposa d’habitacions dobles per un cost de 45€ amb esmorzar inclòs.
- Diumenge dia 12:
Matí: visita dels camps de cirerers i penjada de noms.
Migdia-tarda: temps lliure. Recomanem la visita del municipi medieval de Morella.
 
Per tal de poder programar correctament aquest esdeveniment, agraïm a tots aquells padrins que hi estiguin interessats, que confirmin assistencia abans del dilluns 16 de gener (en cas de no necessitar habitació d’hotel, es podria confirmar assistència fins a una setmana abans)
Ajudarem a tothom que ho necessiti a la hora de reservar habitació, o qualsevol tipus d’aclariment o informació sol·licitada.
 
Esperem veure-us aviat i poder disfrutar junts de la penjada del nom i presentacions cirerer-padrí, padrí-cirerer.