Vull apadrinar! Què he de fer?

TENIM LLISTA D'ESPERA!! Estem molt agraïts de l'acollida que hem tingut recentment. Ara mateix tenim tots els cirerers apadrinats, però estarem encantats que ens contacteu igualmente, i us podem afegir a la llista d'espera per a futures collites. Gràcies a tots!

APADRINAR és molt fàcil!

Tot aquell que vulgui, per una quota anual de 20 €, podrà apadrinar un cirerer. 

Als voltants de maig, quan es la recol·lecta, l'associació s'encarrega de gestionar un cap de setmana en família, un cap de setmana destinat en que cada un de nosaltres pugui gaudir de la natura, la cultura, i sobretot de la bona companyia. Durant el cap de setmana s'organitzen varies activitats (a participar a les que es desitgi): àpats en grup, per a poder conèixer-nos tots, una sortida cultural que inclou visita guiada, estança d'hotel, i finalment la recol·lecta dels nostres estimats cirerers. Per això últim, ens adreçarem al poble (La Salzadella) per a passar un matí en família recollint cireres, i tenir-ne dret, sense cost addicional, a 6 kg – sempre que la collita ho permeti, i a poder comprar-ne tots aquells kg de més que es desitgin. 

En cas de no poder assistir a la recol·lecta, a mode d'agraïment per a la col·laboració, s'enviaran a domicili 2 kg de cireres.

PROMOCIÓ: tot aquell padrí/padrina que difongui aquesta iniciativa i capti un nou padrí/padrina per al projecte, tindrà un 10 % de descompte en la quota anual i adicionalment, el seu recull de cireres es veurà incrementat en 2 kg (8 kg totals en comptes de 6 kg).

Informació general

La producció del cirerer és incerta així com la data de la collita. En cas de que hi hagi una mala producció per causes externes (climàtiques, ecològiques), l’apadrinament serà posposat per la collita de l’any següent.

Si esteu interessats en apadrinar, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte que trobareu més avall. En ell, faciliteu-nos la següent informació:

- UN NOM per cada cirerer que voleu apadrinar

- El vostre nom complert

- Telèfon de contacte

- E-mail

- Direcció

i us farem arribar el número de compte per a realitzar la transferència bancària, així com respondrem qualsevol dubte addicional que tingueu.

Un cop rebem la transferència, us farem arribar el rebut i un certificat del vostre cirerer.

Formulari de contacte

Podeu fer servir aquest formulari per a fer la sol·licitud per apadrinar cirerers o preguntar qualsevol dubte que tingueu.